Femeile care poartă măsura 44 sunt cele mai fericite

Femeile care se simt cel mai bine în pielea lor sunt cele care poartă măsura 44, arată un studiu realizat în Marea Britanie, preluat de Daily Mail. Studiul, efectuat de agenţia So Fabulous, s-a desfăşurat pe 2.000 de femei din Anglia şi şi-a propus să stabilească o legătură între greutate şi starea de spirit.

Potrivit rezultatelor, femeile care au cea mai mare încredere în ele sunt cele cu măsura 44 /mărimea 16 în Marea Britanie, corespunzător cu mărimea europeană 44/, 52% dintre participantele la studiu mărturisind că şi-ar dori chiar o siluetă mai generoasă. Numai 59% dintre femeile cu mărimi mici sunt fericite cu corpul lor, în timp ce 76% din femeile cărora le trebuie pantaloni talia 44 sunt pe deplin mulţumite de cum arată. De asemenea, 35% dintre ele le invidiază pe femeile cu forme mai pline decât ele, indică studiul, iar 24% cred că ar avea mai mult încredere în ele dacă ar mai lua ceva în greutate.

Studiul mai arată că femeile au tendinţa să aprecieze vedetele care îşi asumă formele pline, aşa încât britanicele le admiră mai ales pe Beyonce, Adele sau Kim Kardashian.

„Este foarte bine că multe femei plinuţe se simt bine şi îşi asumă tot mai mult aspectul lor fizic”, spune Gary Kibble, director al e-shop Littlewoods.com, specializat în articole de îmbrăcăminte de talie mare.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *