Doi tineri de 18 respectiv 17 ani arestaţi pentru că ar fi ucis un bătrân din Tomşani, pentru 1000 de lei

Vasile Vlăduț Găman, un tânăr de 18 ani, și o minoră, I.E.A de 17 ani, au fost arestați, fiind considerați principalii suspecți în cazul crimei comise în localitatea Tomșani din Vâlcea. Cei doi au recunoscut că au ucis un bătrân pentru a-i fura banii de medicamente.

Crima din localitatea Tomșani s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă. Un tânăr de 18 ani și iubita sa sunt acuzați că au dat buzna în casa unui bătrân, pe care l-au ucis pentru a-i lua banii.

Potrivit anchetatorilor, Vasile și I.E.A au plănuit în amănunt fapta. Tânărul, care este nepotul vitreg al victimei, a aflat că bătrânul de 80 de ani a scos o sumă mare de bani din bancă pentru a-și cumpăra medicamente și a-și face analize medicale. În momentul în care au intrat în casa pensionarului, cei doi au folosit mănuși și pungi de plastic pentru a nu lăsa nicio urmă, relatează observator.tv. I.E.A ar fi deschis lanterna telefonului mobil pentru a căuta banii, în timp ce prietenul ei îl lovea pe bătrân cu toporul în cap.

După comiterea crimei, cei doi tineri au fugit pe un islaz și au aruncat arma crimei într-o hazna, notează sursa citată. Timp de două zile, Vasile și I.E.A s-au comportat ca și nu s-ar fi întâmplat nimic. În casa bătrânului au găsit 1.000 de lei, sumă pe care au împărțit-o în mod egal.

Vasile a cheltuit banii la păcănele, în vreme ce I.E.A s-a dus la Horezu pentru a-și cumpăra haine și căști pentru telefon.

Abia după două zile, bătrânul a fost găsit mort de fiul său care venise să-și viziteze tatăl. Anchetatorii au reușit să-i prindă pe cei doi suspecți care au recunoscut comiterea faptei, în timpul audierilor.

AP

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *