Deputatul PDL Romeo Rădulescu reclamă o investiţie inutilă de 6,5 milioane lei a Primăriei Râmnicu Vâlcea

Deputatul PDL Romeo Rădulescu a reclamat luni faptul că Primăria Râmnicu Vâlcea investeşte inutil 6,5 milioane de lei într-un proiect de infrastructură care avea o altă soluţie mult mai economică.
„Şi asta e doar începutul. Nu am să înţeleg niciodată de ce vrei să-i îmbogăţeşti pe unii şi să sărăceşti bugetul local cu nişte bani când aveai la îndemână soluţia. Pentru a crea bretelele de legătură ale noului pasaj Tudor Vladimirescu, pe timpul administraţiei PDL, era un proiect care nu cerea exproprieri, pur şi simplu acele bretele se făceau deja pe un teren aflat în proprietatea municipalităţii, la care se foloseau străzile deja existente pentru a face legăturile cu zona de nord şi sud a oraşului. Primăria are deja un deficit de 100 de miliarde de lei vechi, în datorii, dar îşi  permite să aloce pentru exproprieri alte 6 miliarde şi jumătate. Oare cât de incompetenţi sau rău voitori sunt cei care conduc azi oraşul?” a declarat Rădulescu.
Acesta spune că, dacă Primăria folosea proiectul lăsat în 2012 pentru a se executa nodurile şi arterele de legătură cu cartierele din sud şi din nord, la noul pasaj, ar fi făcut economie de 6 milioane de lei, nemaifiind necesare exproprieri.
Contactat telefonic, primarul Emilian Frâncu a declarat pentru AGERPRES că nu doreşte să comenteze declaraţiile „unuia care a făcut un proiect de infrastructură în 9 zile şi a trebuit, ulterior, ca actuala administraţie să-l refacă în 9 luni”.
Primăria Râmnicu Vâlcea a alocat pentru anul 2014 suma de 6,4 milioane lei pentru exproprieri necesare realizării unor noduri şi bretele de circulaţie între noul pasaj Tudor Vladimirescu şi cartierele din sudul şi nordul municipiului. AGERPRES

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *