Cum au ajuns campionii europeni portughezi să realizeze rigolele din Stoileşti

Evident că nu este o glumă, dar trebuie menţionat că finala Euro 2016 a avut alt farmec la Stoileştii de Vâlcea, unde Portugalia a avut drept suporteri chiar pe conaţionalii lui Ronaldo.

Se poate spune foarte bine de această dată că Vâlcea este cunoscută portughezilor care lucrează cu Cazicom. Utilajul lor performant care face rigole a cutreierat Şuşaniul, Vaideeniul, iar, mai nou, Stoileştiul.

Ştim că, la Stoileşti, echipa de portughezi a urmărit meciul Franţa – Anglia şi, împreună cu localnicii, s-a bucurat de golul lui Eder şi a trăit intens momentul ridicării cupei.

portugheziŞi apoi, de luni, au reluat munca în satul Stoileşti, munca de dalare a drumului principal al satului. Şi adevărul este că muncesc aşa cum scrie la carte. Peste tot pe unde au fost împreună cu utilajul care sapă şi betonează au făcut o treabă apreciată de beneficiari.

Având în vedere că această localitate este una din cele mai întinse, dar şi una extrem de frumoasă, o comună plină de dealuri împădurite, cu un potenţial turistic destul de ridicat  şi în domeniul industriei agriole şi zootehnice, infrastructura este obligatorie pentru dezvoltare.

Portughezii sunt printre cei care, într-o mică măsură, au contribuit la acest aspect.

AP

Loading...

One comment

  • Laurentiu

    Căutați satele Bercani şi Tâmplari şi vedeți drumuri acolo rupi mașina în două, iarna nu trebuie sa te îmbolnăvești ca adio salvare te şi îngroapă până vin medici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *