Cronica prostioarelor din Republica Latină Vâlcea (12 feb – 19 feb 2017)

 • Neinspirată decizie de înmatriculare a maşinilor care aparţin mănăstirilor. Primele două litere sunt SM, urmat de numele lăcaşului de cult. Aşa a ieşit SMF, la Frăsinei, SMB la Bistriţa, SMS la Surpatele, SMC la Cozia. Sper să nu vă gândiţi la chestii neortodoxe, ca mine…
 • Clădirea insalubră a fostei grădiniţe Donca Simo va fi pusă la pământ. Aici au învăţat prin anii 60, copiii foştilor nomenclaturişti vâlceni. Am putea găsi şi noi arhiva? Nu de alta dar am vrea să vedem care din marii politicienii liberali ai zonei, erau mucoşi socialişti cu pedigree…Avem şi nişte bănuieli.
 • La PSD Vâlcea, calea de comunicare a parlamentarilor cu presa trece pe la Lucian Rădulescu. Cel puţin aşa ne-au spus venerabilul şi tinerii. Dacă la Costi, apelul este deviat spre primăria Râmnicului, suntem curioşi la Luci pe unde trece semnalul…
 • Liberalii vâlceni îl promovează pe Bogdan Popescu pe Facebook şi prin ziare pentru şefia la municipiu. În luptă se pare că intra şi purtătorul de cafenele, Bogdan Pruteanu. Cel de-al treilea şi ultimul membru al organizaţiei a zis că nu va candida.
 • O facţiune a primarilor PNL lucrează în catacombe pentru a-l detrona pe împăratul Buican şi de a-l aduce pe Pistol la partid. Altă facţiune a primarilor PNL este însă mulţumită de preşedinţia partidului şi de liderul Costi Rădulescu.
 • Subiectul Ostroveniului a fost cel cu „tatăl violator”. Jumătate din voci îl consideră un mutant dar mai sunt şi voci care spun că minora de 15 ani era „‘profesionistă”. Trist este că aceştia din urmă au drept de vot, pe lângă acela de a avea copii.
 • Organizaţia PSD Vâlcea a sărit la apelul PSD Olt de a-i tăia capul lui Chirica. Paul Stănescu de fapt îşi verifică aliaţii şi ajutoarele în era post-Dragnea. Baronul de la Olt se va confrunta cel mai sigur cu şoferul lui Voicu, unul Şerban Nicolae. Important este dacă Rădulescu al nostru va alege bine tabăra şi nu va fi la fel de „inspirat” ca Ion Cîlea. Ar fi naşpa să te duci mereu numai după ţigări…
 • Vâlcea a ajuns celebră la Belinala de la Bucureşti. Festivalul de Filme cu „Inocenţi” a premiat-o pe Viorica Păunescu, stripteoza de la Melody, azi cea mai cunoscută postacă de pe FB. CV-ul o recomandă pentru politica de Vâlcea iar trecutul mai ales.
 • Mi-am aminit, la unul din marşurile protestatarilor prin Râmnicu Vâlcea, fosta prefecteasă Handolescu, ne filma cu tableta. Ehee, ce timpuri! şi-o fi spus. Şi-a aminit probabil de anii de dinainte de 89, când nu avea tabletă pentru a urmări…pe şest tot un fel de proteste.
 • Gutău a început demolările pentru construcţia noului Bulevard care să urce pe Pasajul Tudor Vladimirescu. Dispare din fericire o zonă insalubră a oraşului, aia cu complexul M. Nu putem face un nou bulevard pe Morilor(cu 6 benzi), unul prin Dovali sau prin Colonie Nuci?
 • La sediul PNL Vâlcea, pişoarul de la bărbaţi este pus la o înălţime de peste 1 metru. Imposibil de folosit pentru cei cu înălţime medie sau cu prostată…nu mai spun de Gheorghe Ioniţă. E vreun  criteriu oare pentru stabilirea ierarhiilor în partid, m-am  întrebat mereu. Favorit este în acest caz Victor Popescu…
 • Tot la sediul PNL, se spune că peneliştii au început să bage din ce în ce mai des capul în biroul lui Bulacu. Bat la uşă, se uită întrebător, apoi închid şi pleacă. De câteva zile bune. E cumva un tic nervos sau are legătură cu bărbieritul în fiecare dimineaţă a lui Victor Popescu…?
 • După ce deputatul PSD Neaţă s-a pozat cu ministrul Iordache şi acesta a demisionat ulterior, mai mulţi demnitari panicaţi au început să caute în arhiva personală dacă au poze cu parlamentarul nostru. Una buclucaşă îl arată pe Neaţă flancat de Gutău şi Costi Rădulescu. Ini mini many mo…get yourself out..

 

de Baracă Obama

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *