„Circa” din Râmnicu Vâlcea se reabilitează cu fonduri europene

Dacă Spitalul Judeţean din Râmnicu Vâlcea a fost modernizat, acesta arătând a unitate medicală modernă, iată că a venit şi rândul clădirii Policlinicii să intre în reabilitare.

Celebra „Circă” aşa cum o numeam noi, ăştia mai din generaţia veche, arăta dezolant, avea aceeaşi gresie şi faianţă optzecistă, scaune şi cabinete degradate. O anexă a Spitalului Judeţean în care nu-ţi venea să intri.

După mai multe demersuri ale Consiliului Judeţean Vâlcea, Circa intră în reabilitare pe fonduri europene.

În urmă cu puţin timp, am semnat, la Craiova, contractul de finanţare pentru proiectul “Modernizarea, extinderea şi dotarea Ambulatoriului din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea”, în valoare de 15.898.761,36 lei (aproximativ 159 miliarde lei vechi). În doi ani şi nouă luni, ne propunem să investim aceşti bani europeni nu numai în modernizarea şi extinderea acestui spaţiu, ci şi în foarte multe dotări, în instrumentar şi aparatură medicală. Mulţumesc tuturor celor care au făcut posibilă această realizare, care se va concretiza în condiţii mai bune de diagnostic şi tratament”. – a spus Constantin Rădulescu, Președinte Consiliul Județean Vâlcea.

Menţionăm că printre proiectele CJ Vâlcea se află modernizarea Spitalului Vechi şi a Policlincii cu Plată.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *