Catalin Predoiu, prezidentiabilul dreptei?

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu şi-a anunţat public, joi seara, la DigiTv, intenţia de a se înscrie în cursa internă a Partidului Democrat Liberal pentru desemnarea candidatului democrat-liberal la alegerile prezidenţiale de anul viitor.
Cătălin Predoiu a precizat că formal îşi va depune candidatura în cursul zilei de vineri, iar „cheia” campaniei sale în rândul militanţilor PDL va fi constituită din întâlnirile în teritoriu cu oamenii pentru a discuta problemele reale ale României. În context, Predoiu, care este şi premierul guvernului alternativă al PDL, a criticat actuala guvernare, acuzând, între altele, seria de acte normative adoptate în ultima perioadă.
El s-a referit, în special, la Codul insolvenţei pe care l-a catalogat ca un instrument cu ajutorul căruia Executivul loveşte în clasa de mijloc, în IMM-uri.
Până la anunţul lui Cătălin Predoiu privind înscrierea în cursa internă pentru desemnarea prezidenţiabilului PDL, oficial nici un alt democrat-liberal nu făcuse public un astfel de demers. Potrivit calendarului stabilit în cadrul BPN al PDL înscrierile în această competiţie electorală internă se primesc la cancelaria preşedintelui formaţiunii până vineri, 11 octombrie, la ora 24.00, urmând ca până pe 14 octombrie să se deruleze verificarea dosarelor candidaţilor, iar, apoi, vreme de aproape două luni să se desfăşoare prezentare programelor în rândul organizaţiilor judeţene ale democrat-liberalilor.

Loading...

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *