Buican: Dacian Cioloş reprezintă cea mai bună soluţie de Prim-Ministru

„În urma declaraţiei domnului Liviu Dragnea conform căreia «Cu teatrul ăsta în 26 de ani de zile noi nu avem o autostradă care să traverseze România», cu referire la intenţia domnului Dacian Cioloş de a prezenta societăţii un plan de principii, idei şi teme care ar trebui să reprezinte baza viitorului program de guvernare al României, doresc să  îi atrag atenţia şefului PSD asupra unor aspecte pe care se face că le uită: în primul rând, PSD a guvernat peste 16 ani din cei 26 pe care îi invocă domnul Dragnea, ceea ce însemnă că vina cea mai mare a faptului că nu avem o autostradă care să străbată ţara este în curtea partidului pe care îl păstoreşte. În al doilea rând, doresc să îi reamintesc lui Liviu Dragnea că era vicepremier şi prim-vicepreşedinte al PSD în perioada 2012-2015, atunci când Dan Şova şi Victor Ponta au sabotat tronsonul de autostradă Sibiu-Piteşti, singura porţiune din autostrada ce ar trebui să traverseze ţara şi care în prezent nu este finalizată sau în execuţie.

Pun supărarea domnului Dragnea pe destrămarea visul său de a deveni Premier al Guvernului României, în contextul declaraţiilor Preşedintelui Klaus Iohannis privind refuzul de a desemna un personaj politic penal în fruntea viitorului Guvern. Mai mult decât atât, sunt convins că domnul Dragnea îşi dă seama cât de mic începe să fie în comparaţie cu domnul Cioloş şi intră în fibrilaţii la gândul că iubiţii săi PSD-işti îl vor detrona din fruntea partidului dacă PSD nu va fi la guvernare din decembrie.

Se conturează din ce în ce mai mult o soluţie prin care Dacian Cioloş va fi premier şi după alegerile parlamentare, iar acest lucru îi înnebuneşte pe cei de la PSD. Ei nu concep ca după un an în care nu au mai fost racordaţi la banul public să urmeze alţi 4 ani de opoziţie. În acest moment, Dacian Cioloş reprezintă cea mai bună soluţie de Prim-Ministru pe care clasa politică o poate oferi.”

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *