Anunț public

S.C. AVICOLA IMPEX  S.R.L. cu sediul social în comuna Mihăești, sat Buleta, Aleea Nucilor,  nr. 28, Județul Vâlcea anunță publicul interesat ca în data de  16.05.2019, la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Vâlcea – Sala de ședințe, între orele 16.15-17.15 are loc ședița de dezbatere publică a documentației privind solicitarea obținerii autorizației integrate de mediu  pentru S.C. AVICOLA IMPEX  S.R.L., activitatea de „Creșterea intensivă a păsărilor de curte cu capacități de peste: a) 40000 de locuri pentru păsări de curte “, conform  Ordinului nr. 818/2003 cu modificările ulterioare, amplasată în comuna Mihăești, sat Buleta, Aleea Nucilor, nr. 28, Județul Vâlcea.

 

Informațiile privind documentația de solicitare și potențialul impact asupra mediului  al  activității de „Creșterea intensivă a păsărilor de curte cu capacități de peste: a) 40000 de locuri pentru păsări de curte“, pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Vâlcea, Rm.Vâlcea, strada Remus Bellu,  nr. 6 și la sediul S.C. AVICOLA IMPEX  S.R.L.  din  comuna Mihăești, sat Buleta, Aleea Nucilor, nr. 28, Județul Vâlcea, în zilele de luni-vineri între orele 9.00 – 16.00.

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Vâlcea și la sediul S.C. AVICOLA IMPEX  S.R.L., până la data de 15.05.2019, ziua limită de primire a observațiilor.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *