Ansamblul şcolar Cârstăneşti, din Oteşani, se reabilitează şi modernizează

În comuna Oteşani s-au finalizat de introdus, în totalitate, reţelele de apă şi canalizare, iar acum, potrivit declaraţiilor, primarului Mircea Oprişor, se lucrează la extinderea, reabilitarea, anveloparea termică, modernizarea și dotarea Ansamblului școlar Cârstănești precum și la construirea unui After School.

”S-au inceput lucrările la școală, respectiv extindere, reabilitare și modernizare, precum și construirea unui After School. Investiția se realizează cu fonduri guvernamentale, iar cei 120 de elevi din Oteșani vor beneficia de un obiectiv modern și dotat cu tot ceea ce este necesar îndeplinirii activității didactice. De asemenea, școala veche se va reabilita și vom înființa un After Scool, unde cei mici vin după orele de la şcoală, îşi fac temele, iau prânzul și sub îndrumarea unui personal specializat vor desfășura și activități extrașcolare. În același proiect integrat pe care il avem în derulare mai avem și dotarea căminului cultural cu ii şi costume populare.”, a declarat primarul Oprișor.

În această perioadă, la Oteșani, se mai lucrează la subtraversările rețelelor cu alimentare cu apă potabilă, dar și la cele două poduri peste râul Luncavăț.

Claudia POPA

 

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *