Alee de promenadă de peste 2,5 km lungime, de-a lungul Oltului, în Râmnicu Vâlcea

Locuitorii din Ostroveni vor avea în acest an, cea mai lungă alee de promenadă, cu o lungime de peste 2,5 km, o alee care va pleca din zona viitorului Parc al Catedralei şi se va termina la Barajul Râureni.

„Este mai exact o prelungire a ce avem în prezent, a aleii care merge paralele cu cvartalul blocurilor ANL, pe digul Oltului, Doar că această alee va continua până la barajul Râureni. Înseamnă o alee iluminată, bănci, pistă de bicicletă şi arbori. Considerăm că venim în sprijinul locuitorilor celui mai mare cartier al oraşului, de a avea unde să se plimbe, pe o alee care merge paralel cu râul Olt”, spune viceprimarul Eusebiu Veţeleanu.

Aleea însă nu se va încheia aici. Ea va face împreună cu Bulevardul Dem Rădulescu, un circuit de promenadă, bulevardul având deja pistele de bicicletă şi trotoarele amenajate pentru pietoni.

De altfel, Zona Ostroveni Sat devine una din cele mai dinamice zone imobiliare ale Râmnicului, atât prin prisma noilor ansambluri de locuinţe, o grădiniţă şi posibil o şcoală nouă dacă numărul de locuitori va impune, cât şi prin prisma noilor construcţii turistice din arealul Complexului de Agremen Ostroveni Ştrand.

În prezent, Ostroveni Sat, este cel mai întins cartier al Râmnicului şi include parcul Zoo, ştrandul, Lacul Ostroveni, zona de picnic şi pescuit, trei pensiuni funcţionale, alte 4 în construcţie, un spital privat modern dar şi un uriaş cvartal de blocuri moderne, construite între 2014 – 2016.

AP

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *