Adevărul despre Cucerirea Daciei de către Romani

„Gerulo, bă, Geruloo, bă, dacu ăsta îi prost sau doar se preface. Geruloo! Unde eşti mă?”

„Măria ta, Decebal sau cum se spune pe geto, excelenţa dumneavoastră, am fost la o partidă de Scrabble cu niştea tarabostes. Ordonaţi ”

„Bă, Gerulo, dacă ne omoară romanii ăştia, bă ce nume de camioane au ăştia, auzi tu pusăşi bine comoara, că după aia avem nevoie de ea”

„O schimbai în franci elveţieni, că e bun cursul, tetradrahmele le-am păstrat că grecii ăştia se aude că ies din zona euro şi o să aibă iar valoare”

„Ho, bă, parcă ai vorbi ca Zamolxe Isărescul. Unde ai pus-o? Sub apă?”

„O pun jos pe Olt, când scad ăia nivelul la lacul de acumulare şi apoi n-o găseşte nici dracu”

„Ia mai taci mă în gerula mea. De unde dracu ai văzut tu, hidrocentrale în anul 104 după…cum îi zice lu ăla de la evrei”

„Iisus!”

„Cine e sus?”

„Nu şefu, aşa îl cheamă pe reperul erelor, evreul ăla…”

„A, ştiam bă, da voiam să te verifică. Ia spune de unde vine numele meu?”

„Hi hi hi”

„De ce râzi bă Gerulo?”

„Păi pentru că ai doar unu. Dacă aveai două, te numeai Deceballs. Dar aşa te cheamă şefule doar „De ce Ball””

„Mă tu mă iei peste picior? Să nu ţi le arât acum pe amândouă!!!”

„Vai de mine, Ferească Zamolxe să mă ferescă. Vezi că sună telefonul şefu! Îl ai pă sailăns, să nu te deranjeze like-uri de pe FaceBook”

„Hait, e număr privat, ia du-te tu acolo la Scrabble, şi poate dă dracu de găsiţi cuvinte în latină. Bă, limba noastră e brazdă, barză, varză, mânz, pizd..hait, ăsta nu e încă. Ia! Alo, aşa”

„Decebal?”

„Da, cine mă caută?”

„Traian”

„Hai, bă, că ne iei pe nepregătite. Ţi-am spus să nu faci podul ăla aşa repeden, ce dracu, că noi facem un pod în zece ani, a avut Apollodor sefeul făcut? achiziţii se încurcă cu frma ai sciţilor şi i-au dat cărămidă la suprapreţ, la licitaţie ieşiră ăia proşti, nu mai finanţez nimic. Ce dracu, bă să vă învăţ eu cum se fură aici în Dacia noastră?”

„Ho, bă, că sunt hă hă hă. Tra-ian Bă-ses-cu. Pre-şe-din-te-le de di-na-in-tea lui Io-ha-nnis”

„Aşa şi? De unde ai numărul meu? Şi ce vrei de fapt”

„Să te predai şi să-ţi tai o mână şi să i-o dai lui Traian ăla şi să vă lăsaţi muierile pe mâinile romanilor”

„Ce spui tu acolo, ce tupeu? De ce bă, să fac asta?”

„Deceneu! Ca să ajung eu preşedinte. Şi să mă cheme Traian. Că ăla care poartă şi numele tău, a poftit caltaboşi”

„Gata! Ia pleacă de aici. Geruuuula Geruuula. Vino mă dracu odată. Auzi mă suna unu cam cherchelit, duăă voce cred că era omul Elenei Dochia. Ne spunse că ar fi bine să ne predăm”

„Aoleo, la DNA?”

„La mă-ta! La romani bă! Că o să fie bine. Aşa că strânge tarabosteştii şi comaţii de aici de la Roma şi hai să merem acasă, la noi în Dacia. Mă ce nume de ţară frumos avem, dar ce bine era dacă ţara asta se chema şi ea Audi sau BMW. În fine, scoate-l pe Traian ăla din cârcium, spune-i că ne predăm lui şi merem acasă. Taie şi tu o mână unui get mocofan şi spune că e a mea, că eu mă tirez, cred că plec în exil şi o să încerc să-i fac pe ăstia să se retragă în 271, dă-le muierile noastre să ne facă şi nouă copii blonzi şi cu lobul urechii nelipit de obraz. Hai, executarea, pa!”

Hero.dot.com

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *