150 de jandarmi acţionează pentru deszăpezire în municipiul Craiova

Aproximativ 150 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Craiova acţionează miercuri, din proprie iniţiativă, pentru deszăpezirea mai multor zone de interes public din municipiul Craiova, potrivit purtătorului de cuvânt al grupării de jandarmi menţionate, căpitanul Cosmin Mirea.
Acesta a precizat că jandarmii acţionează în staţiile de autobuz şi pe trotuarele din cartierele Brazda lui Novac, Craioviţa Nouă şi 1 Mai, la un sediu al Direcţiei de Taxe şi Impozite al Primăriei Craiova, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, la Ambulanţa Dolj, precum şi la alte instituţii publice.
„Pentru eficientizarea activităţii am luat legătura cu reprezentanţii Primăriei Craiova cărora le-am solicitat să menţioneze punctele în care este cel mai mult nevoie de ajutorul nostru, astfel încât să putem veni cât mai mult în sprijinul cetăţenilor, în aceste condiţii”, a spus Cosmin Mirea.
Purtătorul de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi Craiova a subliniat că instituţia are pregătite echipe gata să intervină în orice moment dacă sunt solicitări, în această perioadă cu ninsori şi viscol.
„Avem echipe pregătite să intervină la solicitări în orice moment, vorbim de intervenţii cu forţă umană, dar deocamdată nu am fost solicitaţi. Acţiunea din Craiova este o iniţiativă a noastră pentru a veni în sprijinul cetăţenilor”, a conchis Cosmin Mirea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *