Directorul Romsilva a mobilizat regia în căutarea fetiței de 8 ani rătăcită in padure

Directorul Romsilva, George Mihailescu, a mobilizat tot personalul silvic din județele Vrancea, Buzău și Covasna pentru căutarea fetiței de 8 ani, rătăcită într-o pădure.

” E vorba de o mobilizare de urgență a Romsilva.Cer mobilizare intregului personalul silvic din zona precizata pentru găsirea copilui.  in acest vor acționa cu personalul de la ocoalele silvice din Buzău ,Vrancea și Covasna.Mobilizarea va fi condusă de catre persoane desemnate in colaborare cu Politia România , ISJ Buzău.Cautăm până găsim copilul”, spune directorul regiei.

Nicoleta Ploscaru, o fetiță de 8 ani din județul Buzău, a dispărut vineri. Poliția a lansat un apel populației, pentru a ajuta la găsirea copilei.

Polițiștii au fost alertați de dispariție vineri seara, în jurul orei 21.00. Nicoleta Ploscaru are 8 ani și 10 luni și este din satul Recea, comuna Bisoca, din județul Buzău.

Conform anchetatorilor, fetița a plecat în jurul orei 17.00, vineri, către o destinație aflată la doar 500 de metri de casă, dar nu s-a mai întors.

Potrivit News.ro, fetița ar fi trebuit să ajungă la bunicul ei, care cosea pe un câmp din zonă. Pentru asta însă, trebuia să traverseze o zonă de pădure.

Disperați, părinții au cerut ajutorul autorităților atunci când au descoperit dispariția.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *