În scurt timp, la Șușani, va începe construcția a șase poduri

Comuna Șușani are încă de anul trecut finanțare la câteva obiective de investiții ce aduc plus valoare localității. Timpul a trecut, iar aceste investiții au întârziat a fi efectuate datrită birocrației, respectiv procedurile de  licitații, care întârzie începerea propriu-zisă a lucrărilor. Astfel că, luna trecută, după o perioadă destul de lungă de timp,  Primăria Șușani a dat, în sfârșit, autorizația de construcție a celor șase poduri peste Pârâul Beica.

Administrația locală are în derulare șase proiecte de investiții respectiv: reabilitarea și modernizarea dispensarului medical, modernizarea școlii Stoiculești și construcția podurilor și punților.  În acest moment, se lucrează intens la finalizarea modernizării și înlocuirii rețelelor de apă potabilă, la reabilitarea școlii din satul Rîmești, iar la școala Ușurei s-a semnat contractul de execuție, urmând a se începe reabilitarea.

Autoritățile locale din comuna Șușani au mai depus încă patru proiecte pentru finanțarea introducerii gazelor naturale, modernizarea drumului către localitatea Lungești, reabilitarea Casei Apelor și construirea unei săli de sport.

Claudia POPA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *