Romulus Bulacu: După 7 ani de guvernare PSD, din 120 de km ai Autostrăzii Sibiu – Piteşti, avem doar 13, pe hârtie

Senatorul PNL Romulus Bulacu consideră că Ministerul Transporturilor şi Compania Naţională de Autostrăzi şi-au demonstrat falimentul decizional în cazul Autostrăzii Sibiu – Piteşti.

„Suntem guvernaţi de 7 ani de Partidul Social Democrat. Am avut cel puţin 6 miniştri ai Transporturilor iar la final, din cei 120 de km ai Autostrăzii Sibiu – Piteşti nu avem decât 13 şi aceştia doar pe hârtie contractaţi. Nu se ştie nimic de lotul 5, deşi eram anunţaţi de anul trecut că în acest an vom avea două loturi în execuţie, unul contractat şi alte 2 în licitaţie. Din păcate, gradul de minciună şi incompetenţă din Ministerul Transporturilor şi din CNAIR a fost demult depăşit şi putem argumenta că aceste 2 ministere sunt în faliment decizional. După 7 ani de guvernare PSD, Vâlcea este condamnată la subdezvoltare, lipsa acestui culoar vital de transport, ţine Oltenia în zona crepusculară a economiei”, spune parlamentarul liberal.

Bulacu cere de urgenţă numirea unui responsabil direct de acest proiect al Autostrăzii Sibiu – Piteşti şi restructurarea completă a unei companii care numără 6000 de angajaţi.

„Proiectul Autostrăzii Sibiu – Piteşti trebuie monitorizat 24 de ore din 24, să fie cunoscută fiecare etapă a implementării proiectului. Iar CNAIR trebuie restructurată total, vorbim de o companie cu 6000 de angajaţi despre care nu ştim cu ce se ocupă în afară de plombe pe drumuri, la 40 de grade, blocând traficul rutier în plin sezon estival. Acesta este rezultatul a 7 ani de guverane PSD în România, la nivel de autostrăzi”, a mai adăugat senatorul PNL.

Biroul de Presă senator Romulus Bulacu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *