Andrei Gheorghiu (USR): „Vâlcea are nevoie de o clasă politică responsabilă, profesionistă și reprezentativă pentru vâlceni”

Marți, 30 iulie, Filiala județeană USR Vâlcea și-a ales, structurile de conducere, arbitraj și control. Alegerile s-au desfășurat în sala de conferințe a Hotelului Maria din Râmnicu Vâlcea cu participarea delegaților veniți din toate filialele organizației, iar întregul proces a durat aproximativ șase ore. Principalele momente din cadrul acestuia au fost transmise și live pe Facebook.

Rezultatul alegerilor a fost reconfirmarea în funcția de Președinte al filialei județene USR Vâlcea a lui Andrei Gheorghiu, care se bucură de susținerea echipei de 10 membri ai Biroului județean, desemnată tot în cadrul alegerilor de marți, 30 iulie.

Noul Birou Județean al filialei USR Vâlcea are următoarea componență:

Remus Chirculescu (23 de ani, inginer electromecanic)
Cătălin Crețu (45, antreprenor)
Mihai Durlă (38 de ani, inginer)
Georgiana Gheorghiu (34 de ani, economist)
Alin Manda (41 de ani, manager în domeniul resurselor umane)
Maria Radu (29 de ani, operator de date)
Andreea Rădulescu (37, dr. fizician)
Cristian Sărdaru (50 de ani, asistent medical)
Ramona Zgavarogea (29 de ani, dr. inginerie industrială)
Adelina Zgripcea (26 de ani, asistent medical generalist)

Andrei Gheorghiu și echipa Biroului județean vor coordona filiala în următorii patru ani, obiectivul fiind consolidarea prezenței și reprezentării USR în plan județean.

„Credem cu tărie în capacitatea noastră de a câștiga încrederea vâlcenilor și de a obține mandate în consiliile locale, în consiliul județean și în primării, dar și o bună reprezentare în Parlament. Obiectivul nostru este și va rămâne acela de a ne auto-depăși din punct de vedere politic, de a ne învinge adversarii politici prin votul cetățenilor și de a ne exercita mandatele câștigate într-un mod onest, transparent, cu profesionalism și bună credință. Doar așa vom putea îmbunătăți viața de zi cu zi a cetățenilor, redându-le astfel încrederea într-un viitor mai bun.” (Andrei Gheorghiu, Președinte USR Vâlcea)

USR Vâlcea se află în proces de dezvoltare și va deveni cu siguranță o forță politică locală începând cu anul viitor, care este anul alegerilor locale și momentul în care politica de la acest nivel se va reseta: atât județul, cât și municipiul vor începe să aibă în funcții publice oameni onești și competenti, care vor reprezenta cu bună credință comunitatea vâlceană și care vor fi îndrumați în activitatea lor de interesul general al cetățenilor.

Vâlcea are nevoie de o clasă politică responsabilă, profesionistă și reprezentativă pentru vâlceni. Acest lucru s-a văzut foarte clar la alegerile europarlamentare, când USR a ieșit învingător în plan local și a treia forță în județ. Ca în alte municipii și județe ale țării, actualul mod de a face politică (perpetuat de-a lungul timpului prin capturarea funcțiilor din administrația publică de către cei aflați la putere) va apune și la Vâlcea. Electoratul vâlcean este tot mai conștient de faptul că, pentru o bună guvernare locală, este nevoie de oameni politici competenți și integri, care au în vedere binele comun, iar nu interesul propriu sau de grup.

Echipa USR Vâlcea le mulțumește tuturor vâlcenilor care au încredere în această nouă forță politică și îi așteaptă să le fie alături în următoarele acțiuni politice, dar și la viitoarele alegeri prezidențiale și locale.

Birou Presă USR Vâlcea

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *