Iluminat public modern în toate satele comunei Glăvile

Comuna Glăvile va avea un sistem de iluminat public modern, cu bec tip Led, din stâlp în stâlp, în toate satele aparținătoare. Proiectul a fost inițiat de primarul Iustin Duicu, iar o altă cerere de finanțare care a fost depusă spre aprobare la Comisia Națională de Strategie si Prognoză privește asfaltarea a 13,5 km de drumuri și ulițe, proiect cu care, potrivit edilului, 80% din drumuri ar fi asfaltate.

”Se lucrează continuu la alimentarea cu apă și canalizare și suntem pe finalizare. S-a modernizat și drumul de legătură cu localitatea Lădești, prin satul Olteanca, care este important pentru ambele comune, deoarece scurtează cu mult distanța. Vom reabilita și moderniza iluminatul public stradal în toate satele și așteptăm aprobarea finanțării pentru proiectul cu asfaltul depus la Fondul de Dezvoltare și Investiții”, a declarat Iustin Duicu.

În ultimii doi ani, primăria comunei Glăvile a obținut bani din diferite surse de finanţare pentru implementarea unor proiecte importante pentru comunitate.

Claudia POPA

 

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *