Constantin Rădulescu: Se impune categoric un sens giratoriu la Cotoşmanu după reabilitarea intersecţiei

Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a declarat, în contextul asfaltărilor care au loc pe DN 65C, la Cotoşmanu, că se impune amenajarea unui sens giratoriu, date fiind valorile de trafic crescute în ultimii ani, atât pe DJ cât şi pe DN.

„În ultimii ani, valorile de trafic, atât pe DN 65C dar mai ales pe DJ 677F au crescut considerabil. Mai ales că ultimul asigură legătura dintre Râmnicu Vâlcea şi majoritatea comunelor din sud-vestul judeţului iar drumul naţional cu Horezu. Activitatea economică a implicat o creştere a traficului de marfă şi de transport de persoane în acest punct Cotoşmanu şi este clar, se impune un sens giratoriu, mai ales că intersecţia este una destul de dificilă şi prezintă riscuri de accidente”, spune preşedintele Rădulescu.

Acesta s-a aflat miercuri la Cotoşmanu, unde CNAIR executa lucrări de reabilitare a intersecţiei dintre DN 65C şi DJ 677F. 

„Urmare a solicitărilor pe care le-am adresat CNAIR Regionala Craiova și Guvernului României, în această perioadă, în județul Vâlcea se intervine în mai multe zone cu reparații și covoare asfaltice. Astfel atât pe DN 65 C dar și pe DN 67 B se execută lucrari de asfaltare. I-am salutat și le-am mulțumit celor care erau prezenți astăzi la lucrările de asfaltare, intersecție DN 65C cu DJ 677F.Drumurile naționale nu trec pe deasupra județului, iar lucrările de asfaltare se fac pentru binele vâlcenilor și le mulțumesc tuturor celor care participă la aceste fapte bune”, a mai adăugat preşedintele CJ Vâlcea.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *