3 august – ziua comunei Mădulari este sărbătoarea întregii comunități

Ziua comunei Mădulari va fi marcată cu mare fast și în acest an. A devenit o tradiție ca, la această mare sărbătoare, locuitorii comunei împreună cu tinerii  care se întorc în concedii din străinătate, să petreacă de ziua comunei. Primarul Daniel Dimulescu promite pentru locuitorii săi un program de excepție pentru că este o sărbătoare a bucuriei, după un de muncă și realizări.

Programul este unul deosebit cu manifestări culturale, sportive, premieri și muzică de calitate. Pe lângă ansamblurile de dansuri Strugurel de Mădulari și alte grupuri invitate, Rapsodia Vâlceană, nume sonore ale muzicii populare românești vor încânta toată suflarea din Mădulari.

Surpriza zilei sunt marii interpreți de muzică populară: Ionuț Dolănescu și Doinița, Constantin Enceanu, Mariana Ionescu, DJ JOE, care vor concerta și vor încânta publicul prezent

La ziua comunei vor participa și autorităţi locale şi judeţene, politicieni, oameni de afaceri, precum şi oameni din alte localități vecine, mulţi dintre aceştia reveniţi în concediu din ţările în care muncesc. Micii vor sfârâi pe grătare, berea va potoli setea pofticioşilor,  programul artistic va întreţine atmosfera de sărbătoare, iar târziu în noapte focul de artificii va lumina cerul Mădulariului.

Claudia POPA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *