Carrefour se extinde în Călimăneşti – Căciulata, creând al 5-lea magazin din Vâlcea

Francezii de la Carrefour au ales să deschidă un nou magazin în staţiunea vâlceană Căciulata, la intrare, vis-a-vis de fostul sediu al finanţelor.

„Cu siguranţă, investitorii au făcut studii de piaţă şi realizat că există o cerere şi un număr de clienţi. Este primul astfel de retailer care vine în Călimăneşti şi sunt convins că şi localnicii nu doar turiştii vor avea un astfel de magazin mai aproape, nemaifiind nevoiţi să meargă la Râmnicu Vâlcea”, spune primarul Florinel Constantinescu.

De altfel, staţiunea Călimăneşti – Căciulata este cea mai mare staţiune balneară din România, cu un număr constant de turişti în toate anotimpurile, însă cu un vârf în sezonul estival.

La această oră, staţiunea se apropie de 80% grad de ocupaţie, urmând ca în lunile iulie şi august să nu există locuri de cazare.

În anul 2019, se află deja în construcţie 2 noi hoteluri de 4 stele şi un lanţ internaţional intenţionează să deschidă o franciză în staţiunea vâlcea, unde funcţionează, 2 complexe de tip spa.

De altfel, Primăria are mai multe proiecte europene în faza de implementare – faleze râul Olt, parc de rulote, amenajare bulevard central, adventure park, etc.

AP

Loading...

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *