O profesoară din Drăgăşani a fost întâmpinată de elevi, ca o Regină, în ultima zi de şcoală

O profesoară din Vâlcea a avut parte de o primire la clasă extrem de emoționantă din partea elevilor ei, în ultima zi din an.

Nu numai pentru că a venit vacanța, ci și pentru că profesoara va intra în concediul de maternitate și va rămâne o perioadă acasă pentru a-și crește bebelușul. Elevii clasei la care este dirigintă, la Colegiul Național ”Gib Mihăescu” din Drăgășani, au așteptat-o în cadru festiv, iar scena a fost filmată și distribuită pe Facebook.

Postarea a devenit virală, trecând de 2 milioane de vizualizări. Elevul Ștefan Mihai a explicat pe Facebook de ce au făcut acest gest pentru diriginta lor, pe care au apreciat-o enorm cu toate că au stat cu ea o perioadă scurtă de timp, arată hotnews.ro.

„Doamnă dirigintă, nu a fost o perioadă lungă de timp de când ați fost împreună cu noi, dar noi ne-am îndrăgostit de dumneavoastră pentru că sunteți un om perfect și de oamenii perfecți te îndrăgostești imediat. Nu cred că există cuvinte pe lumea asta să vă exprime iubirea noastră. Ni se frâng inimile deoarece ne părăsiți, chiar dacă este pentru o perioadă scurtă de timp, dar să știți că o să vă așteptăm cu brațele deschise și gata să creem noi amintiri împreună. Ne ați fost dirigintă, profesoară, mamă, prietenă, psiholog, ați fost diriginta perfectă și nu există o persoană la fel de mărinimoasă, sufletistă, plină de viață, sunteți perfectă și vă iubim enorm. Din cauza emoțiilor nu știu ce să mai zic, am rămas fără cuvinte… dar faptele noastre arată ceea ce simțim pentru dumneavoastră. Vă iubim enorm❤️” este mesajul postat de elevi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *