Dispensar medical modernizat în comuna Creţeni

Comuna Creţeni se poate lăuda cu o unitatea sanitară modernă, proeictul fiind finalizat.

„Iată că, acum, se scrie o nouă filă din modernizarea comunei. Pentru comunitatea noastră, modernizarea acestui dispensar este un eveniment deosebit. Într-un timp relativ scurt, am reuşit să construim un nou sediu pentru sănătatea oamenilor. Ca fiu al acestei comune, sunt fericit că pot să răsplătesc încrederea acordată cu finalizarea unei noi investiţii. Aveam în plan modernizarea dispensarului uman. Doream să punem la punct și capitolul sănătate, astfel încât beneficiarii cât și cei care profesează aici să beneficieze de condiții foarte bune”, ne-a declarat primarul comunei Creţeni, Ion Spârleanu.

S-au executat lucrări importante în cadrul acestui proiect. Amplasat în centrul comunei, dispensarul uman este unul mai spațios și mai bine dotat.

Lucrările au inclus intervenții la structura clădirii care a fost consolidată în totalitate. Partea exterioară a fost anvelopată pentru creșterea eficienței energetice, reducerea costurilor și asigurarea unui confort termic cât mai bun.

În proiect au mai fost prevăzute înlocuirea șarpantei cât și a instalației termice.

Alte investiţii aflate la faza de proiect, depuse prin FDI sunt asfaltarea a 2,8 km, iluminat public stradal si gazele naturale.

AP

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *