Proiecte prioritare ale administrației din Golești: asfaltarea drumurilor și canalizare

Potrivit autorităților locale ale comunei Golești, în curând se va licita și va intra în execuție construirea și amenajarea unui spațiu public de agrement. Locația noului obiectiv va fi chiar lângă sediul primăriei, iar investiția va fi realizată cu fonduri europene . Pe lista de investiții a comunei Golești, primarul Dumitru Ropină și viceprimarul Adrian Mitrache, împreună cu echipa de consilieri locali, au inclus o serie de obiective de îndeplinit, prioritare fiind asfaltarea drumurilor și canalizarea.

”Pe lângă proiectele pe care le avem în derulare, ne-am propus o strategie, prin care să încercăm să schimbăm în bine viața locuitorilor și aspectul localității. De aceea, prin FDI, am depus proiecte pentru asfaltarea a circa 10 km in patru sate și 13,5 km de canalizare.”, a declarat edilul.

Localitatea Goleşti se află direct pe culoarul rutier care va lega Râmnicu Vâlcea de autostrada Sibiu – Piteşti, iar acest lucru este de bun augur, mai ales că Primăria  dispune de cel puțin 10 hectare de teren, dar și imobile, în diferite zone ale localității, cu utilități pe care le poate concesiona, în vederea extinderii investițiilor pe teritoriul comunei.

Claudia POPA

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *