Festivalul ”Cireșarii”, din Dănicei, a fost o reușită

Și în acest an, comunitatea din Dănicei a avut parte de un adevărat festival de distracție, cu ocazia sărbătorii ”Cireșarii”. Pe lângă lista mare a investițiilor realizate în comună, primarul Dumitru Pirneci a avut mereu în vedere și organizarea sărbătorilor sătești, prilej cu care oamenii s-au strâns cu mic cu mare și au sărbătorit cum se cuvine tradiția locală.

Primarul Pirneci a declarat că  „este necesară organizarea unei zile dedicată comunităţii, este un prilej ca lumea să se adune şi să se bucure de revederea prietenilor dragi. Sunt bucuros că am reuşit să organizăm o asemenea manifestare. Reuşita acestui eveniment deosebit s-a datorat implicării întregii noastre comunităţi, a Consiliului Local şi echipei din primărie. În acelaşi timp, le mulţumesc celor care au răspuns ,,prezent” pentru organizarea unei astfel de manifestări. În felul acesta, am dorit să-mi arăt recunoştinţa faţă de concetăţenii mei, care mă susţin în toate proiectele pe care doresc să le realizez. Avem multe de făcut în localitatea noastră, însă, cu multă răbdare, muncă şi voinţă le vom face împreună pe toate”.

Așa că, duminica trecută,  în cadrul Festivalului Cireșarii, ajuns la 49-a ediție, au avut loc manifestări culturale și sportive pentru copiii din Dănicei, Galicea, Drăgoeşti, Stoileşti, Vitomireşti, Cuca şi Sâmbureşti, prilej cu care au fost premiați, iar după amiază, pe scena frumos amenajată din zăvoiul satului Lăunele de Jos, au urcat orchestra „Rapsodia Vâlceană”, şi interpreţii: Cristian Pomohaci, Olguţa Berbec şi formaţia Atlas. Târziu, în noapte, toți cei prezenți s-au bucurat de un superb foc de artificii.

C.P.

Loading...

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *