Administrația din Șușani implementează proiecte care aduc plus valoare localității

Comuna Șușani are încă de anul trecut finanțare la câteva obiective de investiții ce aduc plus valoare localității. Timpul a trecut, dar comunitatea încă nu beneficiază de aceste investiții, întrucât procedurile de licitații sunt de durată, iar dacă se mai depun și contestatii șau alte clarificări la desemnarea constuctorilor, se întârzie și mai mult. Acum, viceprimarul cu atribuții de primar, Gheorghe Constantinescu a declarat că s-a finalizat licitația la construcția podurilor și punților și speră să nu mai existe contestații, pentru ca să se poată demara execuția celor şase poduri peste Pârâul Beica. De asemenea, luna acesta va începe și reabilitarea și modernizarea școlii și grădiniței din satul Râmești, precum și a dispensarului medical.

Potrivit acestuia, conducerea primăriei caută finanțare și pentru realizarea canalizării, având promisiuni ca în toamnă să înceapă și această investiție.

”Suntem într-o Asociație de Dezvoltare Intercomunitară și avem un proiect comun cu o comună din județul Olt privind introducerea gazelor naturale, proiect ce va fi depus la Fondul de Dezvoltare și Investiții, precum și alte două noi proiecte, unul care privește asfaltarea a 5,5 km de ulițe, proiect cu care am definitiva modernizarea tuturor drumurilor din comuna Șușani. Cel de-al doilea proiect vizează reabilitarea Casei Apelor, adică un put, bazine, pompe, încă un foraj și stația de epurare”, a declarat Constantinescu.

Claudia POPA

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *