Primarul din Băbeni dorește extinderea rețelelor de gaze în tot orașul

Infrastructura rutieră a străzilor orașului Băbeni s-a modernizat (un număr de 16 străzi plus alte 42), iar acum primarul Bogdan Ștefan dorește să aibă asfalt în toate satele pe care le are în administrare, plus rigole, precum și extinderea gazelor în toată localitatea.

”Am depus două proiecte la Fondul de Dezvoltare și Investiții. Unul pentru rigolizarea și asfaltarea resturilor de drumuri și unul pentru extinderea rețele de gaze naturale. Dacă ni se aprobă, în doi ani, Băbeniul va fi asfaltat și rigolizat în totalitate. În ceea ce priveste gazul  metan, la această oră avem rețele de gaze în proporție de 47% și am făcut un studiu de fezabillitate de extindere până la 90 de procente. Gazul este foarte important deoarece investitorii, dar și populația de pe raza orașului au mare nevoie de această utilitate. Am început și decolmatarea Bistriței și sperăm să nu mai avem probleme cu inundații, mai ales că, acum, pârâul Stăncălău este rigolizat.”, a declarat primarul din Băbeni.

De asemenea, anul acesta, în centrul orașului, se va amenaja și platoul din fața Casei De Cultură, cu spațiu verde și o fântână arteziană.

Claudia POPA

Loading...

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *