Asfaltarea drumurilor, prioritatea administrației din Golești

Comuna Golești are în administrare 50 de kilometri de drumuri, din care doar 18 kilometri sunt asfaltați, iar una din prioritățile administrației locale o reprezintă modernizarea restului de drumuri. Potrivit primarului Dumitru Ropină, în anul 2017 s-a depus la Ministerul Dezvoltări un proiect pentru asfaltarea a 9,2 km , nefiind eligibil, nu a primit finanțare, iar autoritățile au tot căutat alte surse de finanțare.

”Acum, având această oportunitate prin Fondul de Dezvoltare și Investiții, am depus un proiect care vizează asfaltarea a 20 de kilometri de drumuri. Dacă vom avea sorți de izbândă și ambele proiecte se vor realiza, atunci comunitatea va beneficia de drumuri asfaltate.”, a relatat primarul Ropină.

În scurt timp vor demara și lucrările la punțile pietonale, iar la licitația pentru introducere apă potabilă în satele Popești, Gibești, Opătești, Girgiuveni și Vătășești, se depășește valoarea contractului cu firma constructoare, efectele OUG 114 se răsfrâng în bugetul local, datorită majorării salariilor lucrătorilor din construcții, iar după rezolvarea acestei situații se va demara această investiție vitală pentru comunitate.

Claudia POPA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *