Primăria Lăpușata își întreține drumurile neasfaltate cu propriile utilaje

Comuna Lăpușata are în administrare circa 90 de kilometri de drumuri, din care doar 6,5 km sunt asfaltați. Primarul Nicolae Joița spune că toate proiectele pe care le-a avut pentru modernizarea drumurilor nu au fost aprobate.

Chiar dacă bugetul alocat pentru întreținerea drumurilor pe care le are în administrare Primăria Lăpuata a fost destul de mic, cu forțe proprii acestea se reabilitează

Primarul Nicolae Joița a declarat că, primăria are utilaje, respectiv: buldoexcavator și autobasculantă și cu acestea va lucra pe drumurile balastate. ”Am primit un buget foarte mic pentru întreținerea drumurilor, dar cu forțe proprii sper să ne descurcăm. Vom rebalasta drumurile afectate și le vom întreține în stare bună pentru circulația rutieră. Ne mai trebuie 2 miliarde de lei pentru cofinanțări, deoarece lucrările la canalizare sunt n proporție de 50 la sută efectuate, sunt realizați doar 3 km din 6 și se lucrează mereu.De asemenea, la școală s-a amenajat curtea școlii și s-au plantat flori și arbuști decorativi”, a declarat edilul.

Claudia POPA

 

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *