Au mai rămas doar 3 luni până la „Woodstockul României” de la Brezoi; peste 3000 de bilete vândute

Atât au mai rămas doar până când Munţii Lotrului vor vibra, până când chitările, tobele, acordurile unor muzici de magie, până la povestea Festivalului de Blues& Rock de la Brezoi.

Capitala Loviştei şi cel mai nordic oraş al Vâlcii, vechiul oraş al italienilor, al plutaşilor, al lotrilor, oraşul care uneşte Munţii Făgăraş de Munţii Parâng va deveni capitala culturală a României.

Şi cel mai mare Festival de Blues şi Rock din Sud Estul Europei va aduna din nou plete, berea bună, decibelii, high spirit şi high mind, acolo, în căldarea munţilor, pe malul Lotrului, în seri care nu se vor uita never.

Este Woodstockul de azi, cu o muzică fără pieire, fără egal, un patrimoniu de spirit, este zestrea umanităţii, o catedrala sound care nu are cum să ardă…

Deja sunt 3.400 de bilete cumpărate şi organizatorii se aşteaptă la o prezenţă numeroasă, judecând după faptul că toată Valea Oltului şi Lotrului este solicitată la refuz pentru cazare în această perioadă.

Organizatorii menţionează că mai sunt locuri libere în Călimăneşti – Căciulata, staţiune aflată la 10 km distanţă de Brezoi şi unde vor fi puse la dispoziţie autobuze locale pe durata festivalului.  Locuri libere mai sunt la Mălaia şi Voineasa.

Totodată distanţa dintre Râmnicu Vâlcea şi Brezoi se parcurge în 35 – 40 de minute, pentru cei care optează pentru cazare în Râmnic.

Sunt disponibile şi bilete pentru spaţiile de campare îngrădite. Acestea sunt păzite 24h, iluminate nocturn, dotate cu toalete şi duşuri ecologice, wi fi gratuit şi teren de sport.

Preţul afişat pe site-urile de ticketing este pentru o persoană pentru întreaga durată a festivalului, plus câte o zi înainte şi după (17 – 22 iulie 2019), indiferent de ziua sosirii.

Open Air Blues Festival Brezoi, unul dintre cele mai cunoscute si iubite festivaluri de blues din tara, isi deschide portile in perioada 18 – 21 iulie 2019 venind in intampinarea publicului cu un lineup de exceptie!

Beth  Hart, una dintre cele mai bune voci feminine din lume la ora actuala, nominalizata la Premiile Grammy si castigatoare a nenumarate discuri de platina si premii muzicale pentru albumele si pentru vocea sa, revine in Romania in cadrul turneului „Fire on the Floor”. Artista cu viata de film si voce despre care se spune ca “opreste timpul in loc” si “este obligatoriu de ascultat live macar o data in viata”, considerata un mix vocal intre Janis Joplin, Etta James, Billie Holiday, Otis Redding si Any Winehouse vine in premiera la Open Air blues festival pe 18 iulie 2019, in prima zi a unui sir de artisti de blues atat celebri, cat si mai putini cunoscuti, dar care au tot ce le trebuie pentru a scrie istorie. Beth Hart concerteaza alaturi de trupa ei, care inseamna Jon Nichols (chitara), Bob Marinelli (bass) & Bill Ransom (tobe).

Pe scena festivalului vor urca multi alti muzicieni inegalabili precum Eb Davies & The Superband (pentru prima data in Romania), „The White Blues King” Oscar Benton, Ana Popovic, Diana Rein, Jonathon Boogie Long si multi alti artisti de renume ce urmeaza a fi anuntati pe pagina festivalului.

„Vor concerta la Brezoi, Beth Hart (SUA) ANA Popovic (SUA) Oscar Benton (Olanda) EB Davis & The Superband (SUA) Jonathon Boogie Long (SUA) AG Weinberger (Ro) TRANS-EXPRESS (Ro) Louis King and the Liars Klub (Australia) Diana Rein (SUA) Sax Gordon, Leon Beal & Luca Giordano Band (SUA) Khalif Wailin Walter (SUA) The Gamblers -Sremska Mitrovica (Serbia) Paardekooper (Olanda) JazzyBIT (Ro) Soul Serenade (Ro) Loup-Garou (Serbia) The Cockblockers (Serbia) Paul & Blue Workers (Ro) Dan Helciug #HeArt (Ro) Amalia Gaita (Ro) Erja Lyytinen (Finlanda) şi…oamenii să stea pe recepţie pentru că pregatim alte surprize în line-up”, spune Mihai Răzvan Mugescu

Biletele si abonamentele s-au pus deja in vanzare la preturi speciale, astfel:

Un numar limitat de abonamente de 4 zile este disponibil la pretul special de 150 lei. Dupa epuizarea acestora, pana pe 1 iulie pretul abonamentelor va fi 200 lei, urmand ca incepand cu 1 iulie pretul sa creasca la 250 lei.

Sunt disponibile si bilete de o zi in pre-sale la pretul de 60 de lei. Dupa epuizarea acestora si pe intreaga durata a festivalului pretul unui bilet va fi de 75 lei.

Ora acces: joi 18 iulie de la orele 15:00 / vineri, sambata duminica de la 10:00.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *