Realitatea TV, sâmbătă seara, maraton live la Râmnicu Vâlcea, în cadrul emsiunii „România 2019”

”România 2019” – emisiune moderată de Cozmin Gușă – și-a propus, de la bun început, o analiză onestă a elementului politic, a justiției, a mediului de afaceri și a mass-media, cu invitați de excepție,astfel încât să fie acoperit un cadru cât mai larg de opinii.

Cozmin Guşă trece îşi propune în  „România 2019“, „un talk-show senzaţional despre subiectele zilei din politică, justiţie, mediul de afaceri şi mass-media“, după cum este descris în anunţul publicat pe site-ul televiziunii pe care o patronează.

Formatul producţiei TV moderate de consultantul politic şi patronul Realitatea TV presupune dezbateri cu politicieni din toate taberele, jurnalişti şi reprezentanţi ai societăţii civile, printre care avocaţi, afacerişti şi profesori universitari în toate judeţele din România.

Cozmin Guşă a subliniat că emisiunea „România 2019“ este o modalitate de a câştiga un nou segment de audienţă, dar şi un pariu personal.

Sâmbătă seara Cozmin Guşă va fi la Râmnicu Vâlcea, unde printre invitaţi se numără primarul Mircia Gutău şi preşedintele CJ Vâlcea, Constantin  Rădulescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *