Un articol „păcaleală de 1 Aprilie” cere DIICOT, DNA să se autosesizeze în cazul „handicapului mituit” şi „asistatului social închipuit”

Ne cerem scuze în numele autorităţilor care ar trebui să facă ceva în acest sens dar tac şi nu fac nimic.

Din păcate, deşi ne-am dori foarte mult ca articolul de 1 Aprilie cu dosarele false ale handicapaţilor şi asistaţilor sociali, să fie adevărat, nu, nu este.

De 10 ani nimeni nu se sesizează în aceste cazuri. Sunt pline localităţile de handicapaţi închipuiţi şi sunt zeci de scrieri, comentarii, care acuză Comisia de Evaluare Vâlcea de primire şpagă.

Există zeci de sesizări care fac trimitere la adevărate reţele de mafie organizată – psihiatri, psihologi, asistent social. Se vehiculează cifre în euro care scot pe bandă rulantă aceşti handicapaţi închipuiţi.

Haideţi să vă spunem din surse sigure. În toate localităţile vâlcene, cel puţin 20% dintre cei care primesc indemnizaţia de handicap sunt dosare făcături, pe şpăgi grase. Ştim reţele, ştim medicii, din mai multe surse.

Primarii sunt neputincioşi, dacă nu acceptă situaţia sunt atacaţi pentru abuz. Odată ce li se bagă sub nas referate medicale

De aceea, pentru DIICOT, DNA sau mama naiba cine s-o ocupa de asta, la treabă, e o pâine de mâncat aici!

Pentru că m-am/ne-am săturat din taxele plătite să ţinem aceşti trântori, smecheri în plată. Aceşti şmecheri consideră că banii ăstia farudaţi pică din cer. Cei care iau şpagă pentru dosare îşi bat joc de 6 milioane de angajaţi din România care pleacă la muncă la 7 dimineaţă.

Liviu POPESCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *