Ramada, kilometrul 0 al municipiului Râmnicu Vâlcea, cel mai elegant hotel se deschide în această primăvară

Hotelul Ramada Râmnicu Vâlcea este un hotel modern de 4 stele, situat in centrul municipiului Râmnicu Vâlcea, chiar lângă kilometru 0, la 50 de metri de Piaţa Mircea cel Bătrân, la 50 de metri de Piaţa Revoluţiei şi în vecinătatea Pieţei Prefecturii.

Proprietatea ofera acces WiFi gratuit si pune la dispozitie un centru de fitness si un centru mare de conferinte.

De asemenea, acest hotel elegant include Restaurante şi cafenele. In fiecare dimineata, oaspetii pot savura un mic dejun variat tip bufet.

Hotelul se află la 5 minute de mers pe jos de Teatrul de Stat Anton Pann, la 1 minut de Parcul Mircea cel Bătrân şi 10 minute de Parcul Zăvoi. Hotelul se află la 15 minute de mers de Catedrala Arhiepiscopală şi la 30 – 40 de minute de Dealul Capela (vârf Boul de Piatră). Muzeul de Istoria şi Muzeul de Artă se află la 5 minute distanţă, la fel şi River Plaza Mall.

Biblioteca Judeţeană Antim Ivireanu, cu unul din cele mai mari vitralii din Europa se află tot la 5 minute de mers.

În apropierea hotelului Ramada mai pot fi admirate o parte din clădirile emblematice ale municipiului scăpate de sistematizarea din anii 80.

Acesta cu siguranţă va deveni  locul preferat de turistii din Râmnicu Vâlcea. Hotelul urmează a fi inaugurat în luna aprilie.

În fapt, Ramada preia vechiul brand al Râmnicului, hotelul Alutus, investitorii fiind familia Tudor, cei care au proiecte de dezvoltare hotelieră şi în Băile Olăneşti, unde în curând urmează să ajungă mai multe delegaţii din Olanda şi Suedia. Le dorim succes şi salutăm faptul că oamenii de afaceri vâlceni, cei care până în prezent deţin active economice, asigurând peste 1000 de locuri de muncă,  au reuşit să aducă la Râmnicu Vâlcea un brand hotelier de anvergură.

Ramada este un lanț hotelier deținut de grupul Wyndham Worldwide. Brandul Ramada a fost creat în 1954, iar în septembrie 2008 deținea peste 850 de hoteluri, în peste 25 de țări din lume

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *