De ziua comunei Gușoeni se va inaugura noul cămin cultural

Potrivt declarațiilor primarului comunei Gușoeni, Nicolae Concioiu, lucrările de reabilitare și modernizare la căminul cultural se vor finaliza pană la sărbătorile de Paști. Investiția este realizată cu bani de la bugetul local, iar de ziua comunei, evenimentele care vor marca sărbătoarea se vor desfășura în localul cel nou.

”Lucrările la căminul cultural sunt pe ultima sută de metri și sper ca, de Paști sau cel târziu de Rusalii, să facem și inaugurarea care să coincidă cu ziua comunei. Funcție de buget, ne-am gândit ca spațiul din fața primăriei si căminului cultural să fie amenajat și să avem un centru civic elegant”, a declarat edilul.

La inițiativa primarului, luna trecută au demarat și lucrări pentru instalarea unei antene pentru telefonia mobilă, deoarece jumătate din comună nu beneficia de acest serviciu. Satul Gușoianca se află la o distanță de 5 km de centrul comunei, iar comunitatea nu avea semnal la telefonia mobilă, așa că, acum se montează o antenă care va rezolva doleanțele cetățenilor.

Primarul Nicolae Concioiu are pentru Guşoeni o strategie de dezvoltare care cuprinde  reabilitarea infrastructurii  și a instituțiilor publice locale, mai exact este vorba de reabilitarea școlii generale; extinderea și reabilitarea dispensarului medical; modernizarea DC 86 (Spârleni -Dealul Mare- Bălșoara) amenajarea rigolelor şi a drumurilor, atât pentru îndepărtarea efectelor indundaţiilor cât şi pentru a preveni scurgerea apelor de pe versanţi.

Claudia POPA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *