Ministrul român al Sportului din România s-a întâlnit la Paris cu… ministrul român al Sportului din Franţa

Aflat în vizită de lucru la Paris, am avut o întâlnire cu omologul meu, fosta mare campioană Roxana Mărăcineanu, ministrul sportului din Franța. La întâlnire au fost prezenți și Luca Niculescu, Ambasadorul României la Paris și Daniel Jianu, director general în MTS. Am discutat cu Roxana Mărăcineanu despre mai multe subiecte, printre care și stabilirea unui protocol de colaborare între cele două țări, în domeniul sport, dar și despre dezvoltarea sportului la nivel de masă și școlar.


Mă bucur că m-am revăzut cu doamna ministru Mărăcineanu, am schimbat păreri interesante și utile pentru ambele părți și o așteptăm cu drag la Forumul de Sport al Uniunii Europene pe care-l vom găzdui în aprilie la București.
Apoi am acordat la Paris interviuri presei internaționale, pe tema Președinției României la Consiliul Uniunii Europene.


În cursul aceleiași zile, am avut o întrevedere informală și cu Luca Niculescu, Ambasadorul României în Franța, după care am vizitat și echipa de eleve a României care a participat la evenimentul “She Runs”.

Proiectul este susținut de Comisia Europeană și reunește 2.000 de tinere eleve între 15-18 ani din 35 de țări, printre care și România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *