Întâlniri cetățenești la Mădulari

Primarul Ion Daniel Dimulescu, împreună cu viceprimarul Ștefan Cristian Popa și o parte din consilierii locali s-au întânit în fiecare zi de duminică a lunii februarie cu cetățenii din toate satele. Într-o atmosferă caldă, prietenoasă, în stilu-i caracteristic, primarul a stat de vorbă cu oamenii privind problemele de actualitate ale fiecăruia, dar și despre lucrările de curățare și reparare a acostamentului după introducerea conductei de apă.

Edilul a declarat că ”m-am întâlnit cu oamenii din satele Mădulari, Bănțești, Mamu, Dimulești, Bălșoara și Iacovile. Problemele ridicate au fost specifice primăverii privind starea drumurilor și despre curățenia de primăvară. Apa s-a băgat, o să urmeze branșamentele, iar până la sărbătorile Pascale, se vor încheia reparațiile la drumul comunal 63A Dimulești-Bănțești. S-a regularizat, taluzat și lărgit pârâul Mamu, aceste lucrări fiind făcute din bugetul local, iar acum vom reabilita toate drumurile pietruite deteriorate pe timpul iernii, inclusiv drumul ce ne leagă de comuna Lungești”

În altă ordine de idei, aparatul primăriei lucrează la proiecte pe fonduri guvernamentale pentru realizarea unui nou pod în satul Mamu (Grecu).

Claudia POPA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *