În comuna Fârtățești duduie șantierele

În comuna Fârtățești, chiar și pe timpul iernii, șanțierele au fost active, iar lucrările de investiții sunt în grafic. Aproape lunar, câte o investiție este finalizată, iar primarul Nicolae Voicescu o inaugurează.

Potrivit primarului Voicescu, foarte multe proiecte sunt încă în derulare și este vorba de construirea unei grădinițe cu program prelungit,  modernizarea dispensarului uman, lucrări de reabilitare la Căminul Cultural Dozesti- șanțuri și parcari, construirea a două platforme de depozitare a gunoiului de grajd, modernizarea iluminatului public, iar pe cea mai înalt deal al Fârtățeștiului se va dezvolta o zona turistică, cu un centru de recuperare, cu spații de cazare, bucătărie, sala de mese, etc.

Edilul este recunoscător și mulțumește pentru ajutorul din partea președintelui Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Radulescu și  Inspectoratului General al Învățământului, respectiv Andra Bica și s-a înființat clasa I pentru copiii cu cerințe educaționale speciale. Primăria Fârtățești oferă sala de curs, cabinet psihologic și o masa gratuită în incinta Centrului Multifuncțional de Servicii Sociale Giulești.

Claudia POPA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *