Alertă la Vâlcea: 2 minore au dispărut luni dimineata din drumul spre şcoală

Polițiștii din Vâlcea sunt în alertă după ce două adolescente  în vârstă de 13, respectiv 14 ani, au dispărut luni dimineață, în timp ce se îndreptau spre școală. 

Conform reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), mama uneia dintre fete a fost cea care a alertat autoritățile, după ce fiica ei nu a revenit acasă după școală.

”În fapt, în data de 4 martie, numita Predescu Nicole Elena a plecat de la domiciliu, cu intenţia de a merge la Şcoala Gimnazială nr.10 din municipiul Râmnicu Vâlcea, însă aceasta nu a ajuns la cursuri şi nici la domiciliu nu a revenit. Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că minora este plecată împreună cu prietena şi colega ei de clasă, Coman Diana”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea.

Nicole Elena Predescu (13 ani) are o înălţime de 1,60 -1,65 m, 40-45 de kilograme, păr şaten deschis, lung, şi ochii căprui, la momentul plecării de la domiciliu fiind îmbrăcată cu o jachetă de fâş de culoare kaki cu glugă cu blăniţă maro închis, hanorac de culoare gri, jeans de culoare albastru, iar în picioare are adidaşi de culoare neagă cu talpă albă.

Colega ei, Diana Coman, are o înălţime de 1,60 – 1,65 m, 55 de kilograme, păr şaten, până la umeri, şi ochii căprui, când a plecat de acasă fiind îmbrăcată cu o jachetă de fâş de culoare neagră, jeans de culoare neagră şi ghete maro.

One comment

  • COSMIN

    Le cunosc dar nu cred ca ar plecare acasă nicol și Diana au fost speriate când le vedeam eu erau triste și ele sunt fete simple eu cred ca au fost rapite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *