Comuna Orleşti va avea un complex de agrement (ştrand, spaţii de alimentare publică, loc de joacă pentru copii)

De departe cea mai urbanizată comună din Vâlcea, cu o demografie în creştere, cu toate străzile asfaltate, cu toate utilităţile aferente – apa, canal, curent, gaze, cu o mică industrie în continuă dezvoltare, Orleştiul va avea anul acesta şi un spaţiu de recreere.

Astfel, un investitor va amenaja un complex de agrement, în imediata vecinătatea a Bulevardului Viilor, lângă stadion,  un complex care va include o piscină, spaţii de alimentaţie publică, locuri de joacă, creând un pol de atracţie pentru localnici dar şi pentru cei din comunele vecine.

De altfel, comuna Orleşti anual se află pe un trend accelerat în privinţa ritmului de urbanizare, primăria având în derulare un amplu proiect de amenajare a trotuarelor, a rigolelor dalate, a spaţiilor verzi.

„Totodată suntem deschişi pentru orice investiţie care nu numai să absoarbă forţa de muncă disponibilă din zonă dar care să şi atragă o infuzie de populaţie. Suntem la nivel de şomaj zero şi spunem că există perspective de dezvoltare pe toate axele: Turism piscicol, industrie agro-zootehnică, industrie mică, de servici dar nu în ultimul rând turismul viticol. Am pus la punct toată infrastructura şi suntem asftfel compatibili cu cerinţele celor care doresc să dezvolte aici afaceri”, spune primarul Constantin Cirstina.

Orleştiul este o localitate situată în bazinul viticol al Drăgăşaniului, pe axa de transport Râmnicu Vâlcea – Drăgăşani, o localitate care poate rivaliza din punct de vedere al gradului de confort cu orice oraş.

AP

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *