Râmnicu Vâlcea va fi capitala dansului latino! Hotelul Ramada va găzdui a treia ediție a Festivalului Internațional de Dansuri “Carpathian Latino Fest”

Școala de Dans Bailando Contigo, din Râmnicu Vâlcea, condusă de coregraful Marian Dură, va organiza în perioada 15-17 martie 2019, festivalul internațional “Carpathian Latino Fest”. Evenimentul se va desfășura la Hotelul Ramada,  care va fi inaugurat în luna martie și, care, va găzdui toți artiștii. Nume renumite ale dansului internațional latino de pe două continente, dar și campionii României, vor fi prezenți timp de trei zile la Râmnicu Vâlcea și vor face demonstrații. În fiecare zi vor avea loc workshopuri de salsa , bachata, kizomba, tangou argentinian și regheton unde cei mai cunoscuți dansatori internaționali vor preda lecții de dans, iar serile se vor încheia cu petreceri.

Marian Dură, coregraful școlii de dans din Râmnicu Vâlcea ”Bailando Contigo”, a declarat că vor participa circa 1000 de persoane care iubesc dansul, iar Râmnicu Vâlcea va deveni astfel capitala dansului latino. ”Este foarte greu și presupune multă atenție și efort organizarea unui astfel de eveniment. Este unul de anvergură, internațional, cu foarte mulți participanți și totul trebuie să fie perfect organizat. Un astfel de eveniment care localizează orașul nostru drept capitala dansului internațional, presupune și un parteneriat și ajutor din partea instituțiilor locale și le mulțumesc Consiliului Județean Vâlcea, Hotelului Ramada și tuturor partenerilor că au fost receptivi și ne susțin în desfășurarea acestui eveniment.”

Claudia POPA

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *