ANUNT LICITATIE PUBLICA DESCHISA CU STRIGARE

Pentru inchirierea unui spatiu in suprafata de 107,25 m.p.,aflat in incinta « Cladire- Dispensar Medical Uman », situat in comuna Otesani, judetulValcea, aflat in domeniul public al comuneiOtesani, cu destinatia de cabinet medical-medicina de familie.

 Comuna Otesani, judetul Valcea, organizeaza la sediul Primariei Comunei Otesani, judetulValcea, in ziua de 22 februarie 2019, ora 12.00, licitatie publica deschisa cu strigare pentru inchirierea unui spatiu in suprafata de 107,25 m.p., aflat in incinta «  Cladire-Dispensar Medical Uman », situat in comuna Otesani, satul Otesani, judetul Valcea, aflat in domeniul public al comunei Otesani, cu destinatia de cabinet medical-medicina de familie.

 Perioada de inchiriere este de 5 ani cu posibilitatea de prelungire prin act aditional.

Conditiile de participare la licitatie sunt prezentate in caietul de sarcini, care poate fi procurat de la sediul Primariei Comunei Otesani, judetul Valcea, Compartimentul achizitii publice.

Pot participa la licitatie persoanele fizice si juridice, romane sau straine, care indeplinesc conditiile prevazute in caietul de sarcini.

Contravaloarea documentatiei de atribuire se va achita la Compartimentul impozite si taxe din cadrul Primariei Comunei Otesani, judetul Valcea.

Garantia de participare este in cuantum de 190 lei care se va plati fie prin depunere in numerar la casieria Primariei Comunei Otesani, fie prin virament bancar in contul RO32TREZ6745006XXX000374, deschis la Trezoreria orasului Horezu, cu specificatia «  Garantie de participare la licitatia pentru inchiriere «  Cladire- Dispensarul Medical Uman », situat in comuna Otesani, satul Otesani, judetul Valcea ».

Nivelul minim al chiriei lunare este de 190 lei/luna, iar pasul de strigare este de 5 lei/luna.

Ofertele vor fi depuse, conform specificatiilor din caietul de sarcini, la sediul Primariei Comunei Otesani, judetul Valcea, la Compartimentul Registratura, pana cel tarziu 21 februarie 2019, ora 12.00.

Informatiile privind conditiile de participare, descrierea generala a bunului imobil ce urmeaza a fi inchiriat si orice alte informatii se obtin de la sediul Primariei Comunei Otesani, judetul Valcea, precum si prin accesarea paginii web a institutiei, respectivwww.otesani.ro .

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *