Cariera lui Dacian Cioloş a început la Primăria Clujului sub mandatul lui Funar, fiind preşedinte tineret PUNR

După ce a reintrat în jocul politic, au început să reapară și dezvăluirile despre trecutul lui Dacian Cioloș. De această dată, vorbim despre activitatea sa în alte partide politice.

Nu mai departe de ziua de ieri, Alin Gorşcovăz, consilier judeţean din Timişoara, a vorbit despre prezenţa lui Dacian Cioloş în forurile de conducere ale PUNR, partid printre ai cărui membri fondatori se numără şi Gheorghe Funar, cunoscut pentru excesele sale naţionaliste.

Și chiar dacă Cioloş a negat calitatea sa de membru al PUNR, iată că, astăzi, chiar Funar a vorbit despre implicarea lui Cioloş în Partidul Unităţii Naţiunii Române.

 

„Începând cu anii 1990, când eu am fost ales preşedinte al partidului(…), PUNR s-a bucurat de o foarte mare încredere. (…) Dacian Cioloş mi-a fost student, când eram prodecan la Facultăţii de Horticultură. El a fost liderul studenţilor din anul lui de studiu. Am colaborat foarte bine cu el. După studenţie a venit la mine şi mi-a spus că este şomer şi mi-a zis să-l ajut să lucreze undeva. A doua zi l-am angajat la Primăria Cluj-Napoca. (…) Marea majoritatea a intelectualităţii din acea perioadă au făcut parte din Vatra Românească şi PUNR, care era braţul politic al dreptei româneşti. Din câte îmi amintesc, Dacian Cioloş a fost unul dintre tinerii care s-a remarcat şi a fost ales de către colegii lui în structurile de conducere la Vatra Românească şi PUNR. Nu ştiu de ce acum neagă participarea lui la PUNR. Eu mă mândresc că am fost printre fondatori şi am activat şi în Vatra Românească, şi în PUNR”,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *