Ticăloşii portocalii fără glorie, vor să revină!

 

”Am urmărit în aceste zile discursurile unor liberali, liberali-pedelişti, prin care anunţă că vor să preia puterea în România.

Dincolo de faptul că puterea se câştigă prin vot, liberalii-pedelişti nu fac altceva, decât să îşi arate adevărata faţă.

Pe scurt, dragi români, PNL-PDL ne anunţă că vor să îngheţe toate programele de subvenţii de la bugetul de stat şi ajutor de stat, mai exact bursele şi transportul gratuit pentru studenti, tichete de vacanţă, norma de hrană, programele demarate de Guvern, care vin în sprijinul tuturor categoriilor sociale, inclusiv programul Start Up Naţion şi exemplele pot continua.

Un alt lucru măreţ pe care vor să îl facă este să înceapă concedierile în sistemul public, dupa cele relatate de ei, angajaţii din sectorul bugetar nu pot sa reprezinte mai mult de 15% din totalul angajaţilor din economie. IMM-urile vor avea de suferit, procentul de  1% din cifra de afaceri dispare şi vor să introducă impozit pe profit, obligatoriu, pentru toată lumea şi multe alte inepţii aparute în spaţiul public.

Sunt convins că românii nu au uitat teroarea portocalie, care astăzi, este vopsită în galben şi vor susţine în continuare guvernarea PSD-ALDE, care a adus doar bunăstare românilor şi României, prin tot ceea ce a facut de la preluarea guvernarii şi până în momentul de fată.

În acest sens, majoritatea parlamentară, împreună cu Guvernul României au reusit să crească considerabil veniturile românilor, prin creşterile salariale, ale pensiilor, astfel puterea de cumpărare a crescut. În momentul de fată se înregistrează cel mai mare număr de angajaţi din ultimii 30 de ani, vorbim de peste 6,5 milioane de contracte de muncă active. Rata somajului a scazut prin înfiinţarea a peste 100.000 de mii de noi locuri de muncă. Inflaţia se afla la un nivel minim istoric, iar prognoza pentru sfarsitul anului 2019 a fost revizuită în scadere. Datoria guvernamentală a scăzut şi continuă să scadă, în momentul de faţă reprezintă 34,9% din PIB. Deficitul bugetar pe anul 2018 este de 2,92% din PIB, chiar sub nivelul estimat, urmând ca în 2019 să coboare spre 2,5% din PIB, iar cresterea economică de 4,5% urmează să fie depăşită în 2019, Guvernul mizând pe o creştere de 5,5%. Produsul Intern Brut va depăşi anul acesta, pentru prima dată, 1000 de miliarde de lei.

PSD se ţine de cuvânt şi respectă votul românilor din decembrie 2016!”

 

Deputat,
Stefan Ovidiu Popa
Vicepresedinte PSD Vâlcea

One comment

 • Pictor Vonta

  Teroarea portocalie ? Ăia măcar au guvernat într-o perioadă de criză, și au mai lăsat unele lucruri după ei … gen niște autostrăzi care sunt în folosință astăzi, și alte câteva proiecte începute dar ne-terminate (gen Lugoj – Deva).

  Ăia de bine de rău, au lăsat în urmă și Transalpina, atât cât de neprofitabil a fost contractul pentru stat … dar totuși, e ceva ce a rămas și ce ajută economia locală foarte mult!

  Ăștia de la PSD ce .p.. au făcut ? În afară de a îi face pe bugetari cu p … mare ? Ce produce toată funcționărimea de la stat pentru economie ? Peste 80% dintre ei nimic! Plimbă hârtii de la un birou la altul, și stau pe fb! Stau pe spatele companiilor private și a celor care lucrează la privat, cărora le percep taxe și impozite pe aproape 50% din salariul brut!

  Ăștia Încearcă prin toate pârghiile să-l scape pe Motocicleanu’ și Dracnea de pușcărie, și o țin pe analfabetă ca prim ministru … măcar Boc și Băsescu știau să vorbească!

  Foarte bine! Să înghețe toate mizeriile alea de programe de pomană electorală date bugetarilor! Câți din mediul privat beneficiază de tichete de vacanță și normă de hrană ?

  Gratuitatea studenților pentru transportul feroviar nu e un beneficiu, ci un drept la cum arată infrastructura feroviară! Când ai ore întregi de întârziere, și condiții de anii 1940 în trenuri, + linii întregi ferate, poduri și viaducte care stau să pice, gratuitatea devine obligatorie! Să ne ceară bani pentru transportul feroviar când va fi măcar sigur! Nu când îți pică efectiv viaductul cu tren marfar cu tot în gol, și când alte poduri se fărâmă sub ape, ne mai fiind reabilitate de zeci de ani!

  Vă doresc să ajungeți la următoarele parlamentare sub nivelul PRM-ului, și acolo să rămâneți, lipitorilor! Cât am fost sub voi, nu am făcut altceva decât să stagnăm. Și le doresc tuturor membrilor acestui partid, să rămâneți în el și să n-aveți dreptul de-a vă înscrie în alte partide, nici când veți avea 1% în sondaje.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *