La Grădiștea se continuă asfaltarea doar cât e vremea favorabilă

Circa 6 kilometri de drumuri, atât comunale cât și vicinale, drumul comunal 79 B, drumul comunal 75 (Sineşti – Străchineşti – Dobricea), din comuna Grădiștea se asfaltează. Ilie Boiangiu, primarul comunei, a declarat că în cadrul acestui proiect se va face și un zid de sprijin în satul Străchineşti, iar toate drumurile vor avea și rigole.

”Lucrările de asfaltare vor continua doar cât e vremea favorabilă, după care se vor relua anul viitor. Știm cu toții că infrastructura rutieră și de transport are un rol uriaș în dezvoltarea economiei. Apariția investițiilor depinde în mare măsură de infrastructură.  Lipsa investiţiilor statului în infrastructură trage în jos  multe sectoare, începând de la construcții până la turism, toate contribuind la economia țării. Zonele rurale, cum e Grădiștea, mai ales cu drumul național care traversează comuna, care este nereabilitat de zeci de ani, nu avem nicio sperantă de investitori, chiar dacă noi avem toate utilitățile”, a conchis Ilie Boiangiu.

Primarul aşteaptă şi ordinul de începere pentru DN 67B, drum naţional de o importanţă deosebită, despre care CNAIR a promis că anul acesta va intra în reabilitare completă.

C.P.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *