Strigă zilnic după AJUTOR! O bunică bolnavă îşi creşte nepoţica singură. Cu pensia ei de 570 de lei nu poate face faţă cheltuielilor zilnice

Caz umanitar în București! Reporterul Mihai Căldăraru de la micnews.ro a fost sesizat de vecinii din bloc a acestei doamne, pentru a face o anchetă despre doamna Stegariu Manda, care îşi creşte cu drag nepoţica de doar un an și trei luni.

Femeia este bolnavă, iar banii nu-i ajung nici pentru utilităţi şi medicamente, dar să mai crească şi nepoţica. Conform reporterului de la micnews.ro, doamna a povestit despre viaţa grea pe care o duce şi despre părinţii acestei copiliţe, care au plecat în lume, lăsând-o a nimănui.

Doamna Stegariu Manda are vârsta de 64 de ani și îngrijeşte fetița de un an și trei luni cu toata dragostea ei. Modestia acestei doamne este atât de mare încât nu cere bani, ea ar avea nevoie în primul rând de un ajutor care să o ajute la creşterea fetiţei.

Femeie este foarte bolnavă şi suferă de următoarele bolii:

– insuficiență cardiacă cronica clasă 2 ( MECANISM DIASTOLUC).
– BCI – ANGINA PECTORASLA ÎNTRUCÂTA CLASA 2.
– DIABET
– OBEZITATE MORBIDĂ
– HERNIE DE DISC.

Doamna Stegariu Manda face apel către cetățenii cu suflet, să fie sprijinită cu:

– LAPTE NAN 3
– PAMPERS NR 4
– ALIMENTE
– ÎMBRĂCĂMINTE

Pentru mai multe detalii, vă rog să luați legătura cu doamna Stegariu Manda, la numărul de telefon: 0771.375.886, sau la adresa str. Nerva Traian nr 8, bloc M55, etaj 1, ap 13. Sector 3 Bucureşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *