Oraşul de Zgârie Nori din centrul Râmnicului…

Acum mai bine de 80 de ani era mahalaua gării. Azi avem cel mai frumos şi cochet oraş de zgârie nori din centrul Râmnicului.

Cine se aştepta la faptul că acum mai bine de 10 ani, când se ridică hipermarketul Kaufland, în locul unor hale de producţie de mături, pe un teren plin de bălării, câ în 2018, privirea va fi încântată de panoramă unor blocuri de 14 etaje, un microcartier ridicat în doar 3 ani, la cinci minute de kilometrul 0 al oraşului.

2 blocuri turn, în curând va fi ridicat un al treilea, cu regim închis, cu o faleză generoasă, lângă viitoarea Autogară Centrală a oraşului, lângă parcul Rotary, cu 3 centre comerciale dispuse, acesta este Ansmablul Rezienţial Central al lui Romeo Iliescu.

Apartamente generoase cu suprafeţe care pleacă de la 60 de metri pătraţi până la 100, dotate cu cele mai calitative piese de decor.

„Râmnicu Vâlcea are un avans economic considerabil în ultimii ani. De la un oraş unde lispa locurilor de muncă şi a unei vieţi urbane nu prea tentantă, azi, vorbim de un oraş unde avem fenomenul migraţiei, locul 11 dacă nu mă înşel, la nivel naţional, ca oraşe atractive. Şi se vede prin dezvoltarea infrastructurii, chiar în apropierea Ansamblului Rezidenţial Central a apărut un nou bulevard şi tot aici va exista cea mai scurt ieşire spre Bucureşţi”, spune Romeo Iliescu.

Bănci, Centru Civic, Terase, parcuri, Centre Comerciale. Toate, la un pas de Ansamblul Rezidenţial Central în care te poți muta. Nu e reclamă la un nou cartier de vile ori apartamente, este trendul urmat de dezvoltatorii imobiliari în ultimii 5 ani. 

Nu sunt deloc puțini cei nou veniţi în Râmnicu Vâlcea care sunt convinși de această grijă a dezvoltatorilor și migrează spre zonele centrale care au în proximitate acces la infrastructura de educație, comerț și timp liber de calitate.

Oamenii care locuiesc acolo au aproape aceleași caracteristici, același stil de viață și, uneori, chiar aceleași preocupări. De aceea există o zonă de securitate în zonă, linişte şi confort. Mulţi sunt chiar colegi de muncă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *