Evenimentul Mileniului: Brigada Diverse – USR Vâlcea a prins cel mai mare hoţ de lemne din lume!

La Râmnicu Vâlcea, joi după-amiază, USR Vâlcea a organizat cea mai mare conferinţă de presă internaţională din istoria României. Au participat Fox News, CNN, ABC, BBC, TF1, TV Ghioroiu, RTL Ţăndărei şi News Dâlga plus Mizil Broadcasting Corporation.

Conducerea USR a urcat la tribună cu tabloul omului care a prădat pădurile de molid, pin, brad, bananieri, cocotieri, leandru şi pizda-ţigăncii din judeţul Vâlcea, arătând umanităţii ce înseamnă atunci când transcendenţa mioritică se suprapune cu axiologia iniţială într-o servitute cosmogonică.

„Peste 10.000 de manifestanţi au strigat „Huo!” Dide a scos un steag PSD pe care a scris MUIE, Bot a urcat în copacul sfânt şi s-a iubit cu el, precum Maitreyi a lui Eliade.”

Reprezentanţii statelor arabe, Iordania, Siria şi Arabia Saudită, au venit şi au strigat „Ecce Hoţul” care le-a lăsat ţările fără păduri, de-a ajuns Wadi Rum acum un deşert înfiorător. S-ar putea ca şi Sahara să fi fost defrişată de acest hoţ de Vâlcea.

Suntem profund recunoscători acestui partid mic la stat, dar uriaş ca iniţiativă, care a reuşit, după lungi perioade de pândă, să-l prindă în flagrant pe hoţul numărul 1, pe Bin Laden al pădurilor valahe, omul care a defrişat şi Posada lui Basarab, de nu mai ştiu ăştia sub ce copac a mâncat un hamburger Carol Robert de Anjou. „Să fie pedepsit, să fie judecat pentru rumeguşul vărsat!” au strigat, la Vâlcea, useriştii.

Cine este nemernicul? Nimeni altul decât Constantin Rădulescu, preşedintele PSD al Consiliului Judeţean Vâlcea. Nici nu contează faptul că un astfel de consiliu nu are nicio legătură cu ocoalele silvice, cu Romsilva, cu lemnele, cu parchetele, că instituţia are tangenţă cu pădurile cum am eu personal cu camioanele Roman Braşov. Contează că „el” este pesedist. Şi pentru asta se face vinovat şi trebuie împuşcat, îmbuteliat, fezandat, ostracizat, flagelat, congelat, pirogravat, traforat şi neînmatriculat, probabil.

Lăsând gluma la o parte, sunt în măsură să mă revolt eu, care nu am votat niciodată cu PSD, pentru că sunt un om de dreapta, crescut în anii ’90 în Piaţa Universităţii (niciodată nu am putut pune ştampila pe partidul lui Iliescu şi probabil că nu o voi face vreodată). Dar, în România, antipesedismul este deja o boală cronică, similară cu prostia, mai ales când vezi astfel de inepţii. De aceea, probabil că USR niciodată nu va ajunge să guverneze ţara asta. 

de Paul Lambriu Nou

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *