S-a terminat construcția primului pod din Sălătrucel

Condițiile de confort ale comunității din Sălătrucel încep să se îmbunătățească în sensul că, infrastructura se modernizează, iar iluminatul public este extins și eficient în toată comuna, iar acum s-a terminat și construcția podului din punctul ”La Bănățeni”, pod în lungime de 90 de metri, urmând si cel din punctul ”Anuța”

 

”Acest pod facilitează mult accesul rutier al comunitățiicare locuiește dincolo de rău. Totodată, această investiție va permite si dezvoltarea zonei respective, în sensul că zona permite construirea de locuințe, mai ales că lucrăm la Planul Urbanistic General pe care l-am extins în toate zonele. Drumurile de pământ s-au asfaltat, s-au făcut și rigole, am extins pe unele ulițe rețeaua de alimentare cu apă”, a declarat Nicolae Sima, primarul localității.

În ceea ce privește îmbunătățirea infrastructurii educaționale, unitățile administrativ teritoriale au posibilitatea accesării de fonduri europene, prin Programul Operațional Regional, pentru investițiile în educație, în formare, inclusiv în  formare profesională pentru dobândirea de competențe.  Profitând de această oportunitate, administrația locală din Sălătrucel lucrează și la documentația necesară pentru reabilitarea școlii din satul Sălătrucel.

Claudia POPA

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *