„The Doors” va concerta pe scena Festivalului Internaţional de Blues de la Brezoi în anul 2019

Evident că nu originalii, Jimmy e de mult la Paris…

Dar, copia lor identică din Marea Britanie, consideraţi la această oră numărul 1 în ceea ce priveşte redarea fizică, melodică a celebrului band american, va concerta la Festivalul de Blues de la Brezoi din 2019, alături de alte nume grele din SUA, Europa şi România.

The Doors Alive este o trupa britanica de tribut considerata ca fiind cea mai apropiata si incantatoare reprezentare a zeilor rock din anii ”60, The Doors.
Trupa reuseste sa reproduca intocmai sunetul, aparitia, prezenta si intreaga magie a concertelor The Doors din anii 1960, si duce publicul inapoi in timp in vremea hiturilor „Light my fire”, „When the music’s over”, „Riders on the storm”, „The end” si multe altele.

Solistul de la The Doors Alive surprinde indeaproape infatisarea, atitudinea si vocea „nemuritorului” Jim Morrison, in timp ce colegii de trupa completeaza intregul muzical printr-o asemanare fina cu membrii Ray Manzarek, Robby Krieger si John Densmore.

Aproape fiecare concert The Doors Alive este SOLD OUT, chiar si in unele dintre cele mai prestigioase sali de evenimente din Marea Britanie. In plus, pentru a reproduce intocmai sunetul anilor ”60, trupa foloseste instrumentele originale folosite de The Doors, respectiv clapele Gibson G101, chitara Gibson S.G. si bassul Fender Rhodes.

Oraşul Brezoi a devenit deja o locaţie internaţională pentru Blues, Jazz şi Rock, deja cele 2 ediţii din 2018 şi 2017, fiind de departe un nou Woodstock românesc.
În căldarea munţilor, într-unul din cele mai frumoase oraşe de munte din România, la intersecţia a două regiuni istorice – Ţara Loviştei şi Ţara Lotrului, pe malul a 2 ape (Oltul şi Lotrul) punte între doi munţi – Făgăraşul şi Parâng, se află cel mai compozit oraş din sudul României. Oraş unde italienii, saşii, maghiarii, românii au compus un oraş unic în acest judeţ – Vâlcea.
Aici se petrece un eveniment care face ca Brezoiul să fie la final de iulie, în fiecare an, capitala culturală a României.
Liviu POPESCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *