Se impune demiterea urgentă a Grațielei Gavrilescu pentru crasă incompetență în cazul Autostrăzii Sibiu – Piteşti

Aşa ceva nu se poate. O ţară întreagă şi o Europă de fapt să stea şi să aştepte mai bine de un an un Aviz de Mediu necesar ca aerul pentru Autostrada Sibiu – Piteşti. Acesta trebuie emis…”Ieri!”

În martie se spunea că în mai – iunie. În iunie se spunea că în august-septembrie, în octombrie ni se spune că până la sfârşitul anului va fi gata Avizul de Mediu. Cred că ne-am cam săturat de aceste minciuni. Pentru că în decembrie ni se va spune că va fi martie şi intrăm în această buclă înfiorătoare.

Ori este rea intenţie ori este incompetenţă. Ministrul trebuia dacă nu zilnic, măcar să-l sune săptămânăl pe cel care se ocupă de acest aviz de mediu. Dar pe doamna Graţiela se pare că o lovesc alte griji. Numai de România rutieră nu o doare.

Pentru ministresa de la Mediu nu contează că strigă Europa, strigă Comisia, strigă vâlcenii, argeşenii şi sibienii. O doare fix în 14 de dezvoltarea României. Nu o sensibilizează faptul că o dată la 2 zile moare în medie un om pe Valea Oltului, că 40.000 de maşini se sufocă pe DN 7

Aşa că stimată doamna Graţiela Gavrilescu, ajunge, stop, pleacă, lasă-ne, du-te acasă, fă orice altceva dar cum spune românul: „Lasă-te de sportul ăsta!”

Liviu POPESCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *